+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion Selský Dvůr I. Recenzje

Ocena hotelu

94%
Znakomicie

by 13 reviews

  • Personel

    98%
  • Czystość

    100%
  • Wyposażenie

    91%
  • Komfort

    92%
  • Cena

    88%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • rodzina z małym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

anton a helene nozka

podróżujący w pojedynkę, 7.9.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Pension můžeme vřele doporučit.

  • Vše se nám líbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

František Dvorščák

podróżujący w pojedynkę, 1.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • V penzionu je klid, hezké prostředí rodinné farmy, vstřícný personál. Areál je na kraji obce, mimo hlavní cestu, takže večer je tam opravdu ticho.

  • Měli jsme pobyt se snídaní, která byla podávaná v jídelně penzionu. (Místa k sezení určená personálem). První dny jsme seděli na stejných místech, po půlce pobytu nás posadili vždy tam, kde bylo zrovna volné místo jak se střídali nově ubytovaní, takže jsme ráno po příchodu do jídelny nevěděli kam se máme usadit.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kornela

dorośli, 23.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Janeba

grupa przyjaciół, 22.6.2016

svratka Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar Čechová

para, 28.5.2015

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jitka

para, 27.10.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • V penzionu se nám velmi líbilo. Vše bylo skvělé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

dorośli, 28.9.2014

Čeština

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Václav Žížek

para, 23.8.2014

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • příjemné prostředdí a ochotný personál

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jarmila a Josef Štverkovi

para, 28.6.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Byli jsme velmi spokojení, nejen s ubytováním,ale i s prostředím uprostřed krásné přírody a okolím,které vřele doporučujeme.Děkujeme paní hostitelce za vydatné snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

grupa przyjaciół, 13.10.2013

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Byly jsme s kamarádkou maximálně spokojené.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Ludvíková

grupa przyjaciół, 30.9.2013

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Ochotu vyplnit každé přání, ochotu pomoci, komunikaci a vstřícnost nelze hodnotit jinak než kladně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jiří

dorośli, 9.7.2013

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion Selský Dvůr I. replied to this review.
Zákazník byl ubytován v podkrovním pokoji bez kuchyňky. Jedná se o nejlevnější variantu ubytování u nás, která je cenově dostupná klientům s nižším rozpočtem na dovolenou.

Markéta

para, 27.6.2013

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Na penzionu se nám velmi líbilo,moc hezké prostředí,všude čisto,zařízení pokojů i s koupelnou a záchodem dostačující,personál příjemný,ochotný.Moc krásná příroda okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.