+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion Selský Dvůr I. Recenze

Hodnocení hotelu

94%
Perfektní

dle 13 recenzí

  • Personál

    98%
  • Čistota

    100%
  • Vybavení

    91%
  • Pohodlí

    92%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
  • rodina s malými dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

anton a helene nozka

jednotlivec, 7.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pension můžeme vřele doporučit.

  • Vše se nám líbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

František Dvorščák

jednotlivec, 1.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • V penzionu je klid, hezké prostředí rodinné farmy, vstřícný personál. Areál je na kraji obce, mimo hlavní cestu, takže večer je tam opravdu ticho.

  • Měli jsme pobyt se snídaní, která byla podávaná v jídelně penzionu. (Místa k sezení určená personálem). První dny jsme seděli na stejných místech, po půlce pobytu nás posadili vždy tam, kde bylo zrovna volné místo jak se střídali nově ubytovaní, takže jsme ráno po příchodu do jídelny nevěděli kam se máme usadit.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kornela

mladý pár, 23.4.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Janeba

skupina přátel, 22.6.2016

svratka Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar Čechová

dospělý pár, 28.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jitka

dospělý pár, 27.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V penzionu se nám velmi líbilo. Vše bylo skvělé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mladý pár, 28.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Václav Žížek

dospělý pár, 23.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • příjemné prostředdí a ochotný personál

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jarmila a Josef Štverkovi

dospělý pár, 28.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme velmi spokojení, nejen s ubytováním,ale i s prostředím uprostřed krásné přírody a okolím,které vřele doporučujeme.Děkujeme paní hostitelce za vydatné snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

skupina přátel, 13.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byly jsme s kamarádkou maximálně spokojené.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Ludvíková

skupina přátel, 30.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Ochotu vyplnit každé přání, ochotu pomoci, komunikaci a vstřícnost nelze hodnotit jinak než kladně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jiří

mladý pár, 9.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion Selský Dvůr I. odpověděl na tuto recenzi.
Zákazník byl ubytován v podkrovním pokoji bez kuchyňky. Jedná se o nejlevnější variantu ubytování u nás, která je cenově dostupná klientům s nižším rozpočtem na dovolenou.

Markéta

dospělý pár, 27.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Na penzionu se nám velmi líbilo,moc hezké prostředí,všude čisto,zařízení pokojů i s koupelnou a záchodem dostačující,personál příjemný,ochotný.Moc krásná příroda okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
6
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.