+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Selský Dvůr I. Bewertungen

Hotelbewertung

94%
Perfekt

by 13 reviews

  • Personal

    98%
  • Sauberkeit

    100%
  • Ausstattung

    91%
  • Komfort

    92%
  • Preis-leistungverhältnis

    88%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

anton a helene nozka

Einzelreisende, 7.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Pension můžeme vřele doporučit.

  • Vše se nám líbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

František Dvorščák

Einzelreisende, 1.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • V penzionu je klid, hezké prostředí rodinné farmy, vstřícný personál. Areál je na kraji obce, mimo hlavní cestu, takže večer je tam opravdu ticho.

  • Měli jsme pobyt se snídaní, která byla podávaná v jídelně penzionu. (Místa k sezení určená personálem). První dny jsme seděli na stejných místech, po půlce pobytu nás posadili vždy tam, kde bylo zrovna volné místo jak se střídali nově ubytovaní, takže jsme ráno po příchodu do jídelny nevěděli kam se máme usadit.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kornela

Junges Paar, 23.4.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Janeba

Gruppe von Freunden, 22.6.2016

svratka Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar Čechová

Älteres Paar, 28.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jitka

Älteres Paar, 27.10.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • V penzionu se nám velmi líbilo. Vše bylo skvělé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Junges Paar, 28.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Václav Žížek

Älteres Paar, 23.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • příjemné prostředdí a ochotný personál

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jarmila a Josef Štverkovi

Älteres Paar, 28.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byli jsme velmi spokojení, nejen s ubytováním,ale i s prostředím uprostřed krásné přírody a okolím,které vřele doporučujeme.Děkujeme paní hostitelce za vydatné snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

Gruppe von Freunden, 13.10.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byly jsme s kamarádkou maximálně spokojené.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Ludvíková

Gruppe von Freunden, 30.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Ochotu vyplnit každé přání, ochotu pomoci, komunikaci a vstřícnost nelze hodnotit jinak než kladně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jiří

Junges Paar, 9.7.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion Selský Dvůr I. replied to this review.
Zákazník byl ubytován v podkrovním pokoji bez kuchyňky. Jedná se o nejlevnější variantu ubytování u nás, která je cenově dostupná klientům s nižším rozpočtem na dovolenou.

Markéta

Älteres Paar, 27.6.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Na penzionu se nám velmi líbilo,moc hezké prostředí,všude čisto,zařízení pokojů i s koupelnou a záchodem dostačující,personál příjemný,ochotný.Moc krásná příroda okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.