+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Penzion Selský Dvůr I. Reviews

Hotel ratings

94%
Perfect

by 13 reviews

  • Staff

    98%
  • Cleanliness

    100%
  • Equipment

    91%
  • Comfort

    92%
  • Value for money

    88%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
  • family with young children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

anton a helene nozka

single traveler, 7.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Pension můžeme vřele doporučit.

  • Vše se nám líbilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

František Dvorščák

single traveler, 1.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • V penzionu je klid, hezké prostředí rodinné farmy, vstřícný personál. Areál je na kraji obce, mimo hlavní cestu, takže večer je tam opravdu ticho.

  • Měli jsme pobyt se snídaní, která byla podávaná v jídelně penzionu. (Místa k sezení určená personálem). První dny jsme seděli na stejných místech, po půlce pobytu nás posadili vždy tam, kde bylo zrovna volné místo jak se střídali nově ubytovaní, takže jsme ráno po příchodu do jídelny nevěděli kam se máme usadit.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Kornela

young couple, 23.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Janeba

group of friends, 22.6.2016

svratka Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar Čechová

mature couple, 28.5.2015

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jitka

mature couple, 27.10.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • V penzionu se nám velmi líbilo. Vše bylo skvělé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

young couple, 28.9.2014

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Václav Žížek

mature couple, 23.8.2014

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • příjemné prostředdí a ochotný personál

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Jarmila a Josef Štverkovi

mature couple, 28.6.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byli jsme velmi spokojení, nejen s ubytováním,ale i s prostředím uprostřed krásné přírody a okolím,které vřele doporučujeme.Děkujeme paní hostitelce za vydatné snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

group of friends, 13.10.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byly jsme s kamarádkou maximálně spokojené.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Ludvíková

group of friends, 30.9.2013

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Ochotu vyplnit každé přání, ochotu pomoci, komunikaci a vstřícnost nelze hodnotit jinak než kladně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jiří

young couple, 9.7.2013

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion Selský Dvůr I. replied to this review.
Zákazník byl ubytován v podkrovním pokoji bez kuchyňky. Jedná se o nejlevnější variantu ubytování u nás, která je cenově dostupná klientům s nižším rozpočtem na dovolenou.

Markéta

mature couple, 27.6.2013

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Na penzionu se nám velmi líbilo,moc hezké prostředí,všude čisto,zařízení pokojů i s koupelnou a záchodem dostačující,personál příjemný,ochotný.Moc krásná příroda okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.